Baby Blog

Als jonge moeders weten wij hoe bijzonder het is om een kindje te krijgen.Na een tijd van verwondering en verwachting wordt eindelijk een kindje geboren. En wanneer het dan zover is wil je dat delen met mensen om je heen....

Als jonge moeders weten wij hoe bijzonder het is om een kindje te krijgen. Na een tijd van verwondering en verwachting wordt eindelijk een kindje geboren. En wanneer het dan zover is wil je dat delen met mensen om je heen. Om iedereen te laten zien dat jullie kleintje is geboren heeft Zus&Zaak leuke maar vooral ook unieke geboortedecoraties. Wat dacht je van deze stoere ooievaar, die door zijn eenvoud een echte eyecatcher is. De ooievaar kan zowel buiten als binnen staan, bijvoorbeeld bij de deur of het raam.

Ze zijn standaard verkrijgbaar in roze, blauw en zilvergrijs, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Wij denken graag mee met onze klanten. Ook de klassieke ooievaar blijft een topper! Of je nu gaat voor een subtiele of uitbundige decoratie... wij hebben het! 

Wanneer de baby er is, biedt Zus&Zaak ook vele andere cadeaumogelijkheden. Kijk verder op onze site voor leuke producten.