Nieuw bij Zus&Zaak

Nieuw bij Zus&Zaak

Het voorjaar komt langzaam maar zeker weer dichterbij en wij hebben er zin in!
We hebben weer veel inspiratie opgedaan de afgelopen tijd en hebben weer veel leuke nieuwe items toegevoegd aan onze collectie.

Wild&Soft

Het prachtige merk Wild&Soft is nieuw bij Zus&Zaak, zoals jullie van ons gewend zijn is ook dit een prachtig merk met alleen produkten van zeer hoogwaardige kwaliteit.
Wild&Soft bij Zus&Zaak bestaat uit een collectie dierenkoppen die is ontstaan vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen (en volwassenen) gelukkig te maken door het dierenrijk binnen te brengen in het interieur. De dierenkoppen zijn van belgisch ontwerp en ieder dier is handgemaakt en hierdoor ieder op zich uniek en een tikkeltje eigenzinnig.
De dierenkoppen worden door ons geleverd in een mooie verpakking, speciaal aangepast aan het gewenste dier.
Maak snel kennis met o.a. de dieren Sophia de Flamingo, Alice het konijn, Lewis de haas en meer van hun vrienden.
Kortom deze prachtige dieren zijn een echte aanwinst voor een (kinder)kamer.

Kid’s Concept nieuwe collectie spring&summer 2017

Wat een mooie quote van Kid’s Concept :
We work passionately ‘’for children to be children’’ and not little adults.
Hier kunnen wij ons uiteraard helemaal in vinden, en wat een fantastische nieuwe produkten heeft Kid’s Concept weer ontworpen voor de nieuwe Spring&Summer collectie van 2017! In deze nieuwe collectie bieden wij een een tweetal nieuwe uitvoeringen van de vertrouwde en mateloos populaire mammoets aan, een super gave mammoet kop als muurdecoratie en een stokpaard uitvoering van de mammoet. Vanaf vrijdag 10 maart 2017 t/m vrijdag 17 maart 2017 hebben wij tevens een leuke like actie op facebook waarbij we een kleine mammoet weggeven onder de deelnemers. Ook een unieke mens erger je niet uitvoering van Kid’s Concept is zeer binnenkort op onze site te bestellen.

We hebben prachtig tipi speeltenten voor de kids voor eindeloos speelplezier en  hebben in ons aanbod ook aan de kleine muzikantjes onder ons gedacht en laten op onze site een tof assortiment houten muziek instrumentjes zien waaronder prachtige gitaren in diversen kleurtjes, voor ieder kind wat wils. Kijk ook eens naar ons nieuwe houten snoepgoed, prachtig verpakt in een mooi zakje en ook een nieuwe uitvoering van de mooie cup cakes in een geweldige verpakking, zo leuk om te geven en natuurlijk om te krijgen.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op
www.zusenzaak.nl

Liefs,
Rianne & Santine