Verzending en Levering

Zus&Zaak weet hoe fijn het is om uw bestelling z.s.m. na betaling te ontvangen. De levertijd van onze producten is afhankelijk van de voorraad. Dit staat vermeld op de site. Op maat gemaakte, handbeschilderde en beplakte producten worden 5 werkdagen na betaling verzonden. Indien de levertijd onverhoopt langer is dan 5 werkdagen, staat dit vermeld bij het product. 

Zus&Zaak raadt aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de eventueel daarbij gebleken gebreken binnen 24 uur per e-mail te melden. 

De levering van uw bestelling gaat per koeriersdienst. Hiervoor brengen wij verzendkosten in rekening. Wanneer u wilt weten wat u aan verzendkosten betaalt, kunt u het beste de gewenste producten in een winkelwagentje plaatsen; de webwinkel berekent automatisch aan de hand van het gewicht de verzendkosten. U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. 

De bestelling zal op het door u aangegeven afleveradres worden aangeboden door de koeriersdienst. Wanneer de koeriersdienst het pakket niet bij u kan afleveren, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan ontvangt u een bericht van de bezorger.