Algemene Voorwaarden 

Zus&Zaak 

Algemeen 

Wij verkopen diverse artikelen waaronder ook handgemaakte producten die eventueel zijn beschilderd en/of beplakt. 

Alles wat wij zelf maken is handwerk. De vormen, kleuren, afmetingen en uitvoeringen kunnen daarom iets afwijken van het origineel. Vanzelfsprekend streven wij ernaar om de producten te maken zoals is aangegeven op de site. 

Wanneer we het geboortekaartje/eigen ontwerp naschilderen op een product proberen wij zoveel mogelijk dezelfde kleuren te gebruiken. Uiteraard streven wij naar perfectie en houden we onze ontwerpen zo dicht mogelijk bij uw wensen. Wij vragen u het kaartje op te sturen via de e-mail of indien gewenst per post (via e-mail geven we u het adres). U kunt daarbij ook uw eigen ideeën en wensen kenbaar maken. 

We wijzen u er op dat veel producten die wij verkopen zijn gemaakt van houten, het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout. 

Prijzen en betaling Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en inclusief verzendkosten. Prijzen van de producten staan vermeld bij de productinformatie. Zus&Zaak behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen. 

Wanneer u een product bestelt en de betaling is gedaan, is annulering niet meer mogelijk. U kunt uw product na ontvangst retour sturen. Wanneer u een op maat gemaakt, handbeschilderd of beplakt product hebt besteld is retour sturen niet mogelijk. Na een bestelling ontvangt u per e-mail een factuur met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling verwerkt en verzonden of wordt gestart met de opdracht. Bij het betalen van de bestelling, aanvaardt u deze voorwaarden. 

Verzending en Levering 

Zus&Zaak weet hoe fijn het is om uw bestelling z.s.m. na betaling te ontvangen. De levertijd van onze producten is afhankelijk van de voorraad. Dit staat vermeld op de site. Op maat gemaakte, handbeschilderde en beplakte producten worden 5 werkdagen na betaling verzonden. Indien de levertijd onverhoopt langer is dan 5 werkdagen, staat dit vermeld bij het product. 

Zus&Zaak raadt aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de eventueel daarbij gebleken gebreken binnen 24 uur per e-mail te melden. 

De levering van uw bestelling gaat per koeriersdienst. Hiervoor brengen wij verzendkosten in rekening. Wanneer u wilt weten wat u aan verzendkosten betaalt, kunt u het beste de gewenste producten in een winkelwagentje plaatsen; de webwinkel berekent automatisch aan de hand van het gewicht de verzendkosten. U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. 

De bestelling zal op het door u aangegeven afleveradres worden aangeboden door de koeriersdienst. Wanneer de koeriersdienst het pakket niet bij u kan afleveren, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan ontvangt u een bericht van de bezorger. 

Retourneren 

Voldoet uw net aangeschafte artikel niet aan de verwachtingen? Geen Probleem! Zus&Zaak verwacht wel dat u de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst inspecteert en de eventueel daarbij gebleken gebreken binnen 24 uur per e-mail te meld. Verder zijn er een paar uitzonderingen die niet onder het retourrecht vallen zoals op maat gemaakte producten, handbeschilderde producten en op uw verzoek aangepaste/gepersonaliseerde artikelen. Deze vallen buiten het retourrecht. 

Bij Zus&Zaak kunt u eenvoudig uw artikel retourneren of omruilen. U heeft het recht binnen 14 dagen na ontvangst via e-mail aan te geven een artikel te willen retourneren of ruilen. Binnen 14 dagen na deze melding moet het artikel retour worden gezonden mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan; 

* Vanaf het moment van bezorging heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen, met uitzondering van op maat gemaakte artikelen, dan mag u deze retourneren. 

* U stuurt een e-mail naar info@zusenzaak.nl en ontvangt dan het retouradres en retourformulier. 

* Artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. 

* In originele verpakking retourneren of anders in een deugdelijke verpakking ter voorkoming van schade. 

* Artikelen moeten zijn voorzien van de originele labels en etiketten. Deze mogen niet verwijderd of verplaatst zijn. 

* U dient zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het artikel voor uw rekening te nemen. Wij adviseren u om dit verzekerd te doen. 

* Na ontvangst en goedkeuring van de retourgestuurde artikelen storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag van het artikel op het IBAN nummer waarmee de bestelling is betaald. 

* Wilt u een product ruilen dan betaalt u zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het artikel. U dient het gewenste artikel via de webwinkel te bestellen en hiervoor worden opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. 

* U voegt het retourformulier toe aan uw retourzending. 

Aansprakelijkheid De inhoud van de website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Zus&Zaak 

kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op onze website. Zus&Zaak kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit of -instellingen. 

Zus&Zaak staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. 

De koper kan geen beroep doen op garanties in geval van: a. normale slijtage; b. onoordeelkundig gebruik; c. aan het artikel door of namens de koper aangebrachte wijzigingen; d. beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid. 

e. onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden 

f. het werken van hout (meer informatie zie ‘algemeen’) 

g. krom trekken van hout 

Privacystatement Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Zus&Zaak gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling. 

Garanties en klachten 

Zus&Zaak wil haar klanten graag tevreden houden. Wij controleren voor verzending uw bestelling grondig en verzenden uw bestelling met de grootste zorg. Als u uw bestelling heeft ontvangen dient u die te controleren en constateert u na ontvangst van uw bestelling een gebrek of mankement: 

• Dan neemt u direct na ontvangst, binnen 24 uur) contact met ons op via info@zusenzaak.nl. Wij zullen uw klacht dan verder afhandelen. • Kosten die u moet maken om het artikel aan ons te retourneren zullen bij een gerechtigde garantieclaim voor onze rekening zijn. 

Mocht u overige vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van ons, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Onze contactgegevens zijn onderaan deze voorwaarde en op de site te vinden. 

Copyright Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Zus&Zaak. De illustraties zijn eigendom van Zus&Zaak. 

Toepasselijk Recht Op de koopovereenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing. 

Contact 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0800..... op de volgende tijdstippen: Maandag: 9.00 uur tot 16.00 uur 

Dinsdag: 9.00 uur tot 16.00 uur 

Woensdag: 9.00 uur tot 16.00 uur 

Donderdag: 9.00 uur tot 16.00 uur Vrijdag: 9.00 uur tot 20.00 uur 

Mochten wij niet in staat zijn uw telefoontje direct te beantwoorden, vragen wij u het op een later tijdstip nogmaals te proberen of een mail te sturen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Ook zijn wij te bereiken via info@zusenzaak.nl. Wij zullen uw mail binnen 24 uur beantwoorden. 

Zus&Zaak, Kesteren 

E-mail: info@zusenzaak.nl 

Telefoonnummer: 0800 

KvK nummer: 62808605 

BTW nummer: 854965610B01 

IBAN nummer: Nl22RABO0302285512