Retourneren 

Voldoet uw net aangeschafte artikel niet aan de verwachtingen? Geen Probleem! Zus&Zaak verwacht wel dat u de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst inspecteert en de eventueel daarbij gebleken gebreken binnen 24 uur per e-mail te meld. Verder zijn er een paar uitzonderingen die niet onder het retourrecht vallen zoals op maat gemaakte producten, handbeschilderde producten en op uw verzoek aangepaste/gepersonaliseerde artikelen. Deze vallen buiten het retourrecht. 

Bij Zus&Zaak kunt u eenvoudig uw artikel retourneren of omruilen. U heeft het recht binnen 14 dagen na ontvangst via e-mail aan te geven een artikel te willen retourneren of ruilen. Binnen 14 dagen na deze melding moet het artikel retour worden gezonden mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan; 

* Vanaf het moment van bezorging heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen, met uitzondering van op maat gemaakte artikelen, dan mag u deze retourneren. 

* U stuurt een e-mail naar info@zusenzaak.nl en ontvangt dan het retouradres en retourformulier. 

* Artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. 

* In originele verpakking retourneren of anders in een deugdelijke verpakking ter voorkoming van schade. 

* Artikelen moeten zijn voorzien van de originele labels en etiketten. Deze mogen niet verwijderd of verplaatst zijn. 

* U dient zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het artikel voor uw rekening te nemen. Wij adviseren u om dit verzekerd te doen. 

* Na ontvangst en goedkeuring van de retourgestuurde artikelen storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag van het artikel op het IBAN nummer waarmee de bestelling is betaald. 

* Wilt u een product ruilen dan betaalt u zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het artikel. U dient het gewenste artikel via de webwinkel te bestellen en hiervoor worden opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. 

* U voegt het retourformulier toe aan uw retourzending.